Prehab

Prehabilitering eller prehab är behandlingar och tjänster samt träning med målet att motverka skador innan de har skett. De prehab tjänster som Performance Physio kan utföra är: Biomekanisk Videoanalys samt Sport-screening efter vetenskapligt evidensbaserade screening protocol. Läs mer om de olika tjänsterna nedan

Biomekanisk Videoanalys

Performance Physio har ett öga för detaljer när människor tränar och rör på sig. Genom att filma när du utför en övning som du vill bli mer energieffektiv på eller utveckla din teknik för att hålla dig skadefri. Performance Physio har en djup kunskap inom en mängd olika sporter såsom löpning, styrketräning, crossfit, tyngdlyftning, gymnastik med mera. Tveka inte att ta kontakt med mig så kan jag berätta mer om vad jag kan erbjuda!

Sport-Screening

Med hjälp av screeningverktyg kan Performance Physio hjälpa människor att kunna utöva sport säkert och minimera risker för skador, optimera prestation samt motverka skadliga hälsorelaterade tillstånd. Lär mer vad vi kan erbjuda under.

MEdicinsk screening

Med hjälp av Sport-screening undersökningar kan risker och sjukdomar tidigt upptäckas för att kunna hjälpa minska hälsorisker. Målet är att upptäcka gömda eller pågående sjukdomar som kan vara en risk för idrottsmannen eller idrottskvinnan. Dessa tester passar för nybörjare och utövare i alla åldrar. Från hobbynivå till högpresterande idrottsmän och kvinnor.  

Muskuloskeletal screening

Screening för att upptäcka fynd som kan öka risken för skador. Beroende på den sport som atleten utövar anpassas undersökningen efter sportens vanligaste skador.